HomeOnze dienstenOnze waardenOns teamContact opnemen
servers

Nokto | Enhance your application by adding magic

Onze diensten

Advies

Advies

Heb je iemand nodig voor iets ? Bij Nokto richten we ons vooral op alles wat met de DevOps / GitOps / DevSecOps scope en we hebben ook een team van Kubernetes-specialisten die u kunnen helpen.

Kubernetes adviesKubernetes advies
AKS IntegratieAKS Integratie
GKE IntegratieGKE Integratie
AEKS IntegratieAEKS Integratie
Training

Training

Wil je meer weten? We kunnen u overbrengen wat we weten en uw kennis vergroten. Nokto kan u helpen op verschillende gebieden zoals: Gitlab, Kubernetes, Spring Boot, en nog veel meer.

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Heeft u een specifiek project ? Nokto kan u helpen om uw doelstellingen te bereiken door u alle nodige ondersteuning te bieden. Wij nemen al uw analyses, front development, back development en tot slot het operationele gedeelte.

Onze waarden

Vertrouw

Vertrouw

Omdat we het beste voor u willen.

Transparantie

Transparantie

Omdat we u de juiste informatie willen geven voor een betere samenwerking.

Transformatie

Transformatie

Omdat we onze manier van van denken en werken voortdurend opnieuw willen uitvinden.

Laten we deze waarden delen ! 👍

Ons team

Grégoire Honhon

Grégoire Honhon

Co-Founder | DevOps & Kubernetes Lead

Grégoire Honhon is een pragmatische ondernemer en een gewetensvolle ontwikkelaar. Gedurende de laatste vijf jaar heeft hij oplossingen en expertise gebracht aan bedrijven door hun behoeften om te zetten in echte wereldwaarde. Grégoire heeft een sterke interesse in microdiensten, cloud wereld en Kubernetes.

Philippe Honhon

Philippe Honhon

COO

Philippe heeft voor verschillende internationale bedrijven gewerkt, daarnaast is hij momenteel mede-eigenaar van twee bedrijven, waarvan één de Belgische leider in zijn vakgebied is. De laatste 25 jaar heeft Philippe zich gespecialiseerd in bedrijfsbeheer en de ontwikkeling van sociale netwerken. Hij richt zich op de ontwikkeling van de core business van Nokto en zet het team aan om te groeien in elk van zijn domeinen.